Maleri på bestilling

Få dit eget unikke maleri lavet ud fra dine ønsker. Hvad end du ønsker et abstrakt maleri eller et afbillede af noget du holde af, så hjælpe jeg dig med at lave det.

Det meste kunst vi hænger op i hjemmet, hænger vi ikke op fordi andre synes det er flot, men fordi vi selv synes at det er flot. Smuk kunst er en individuel vurdering og følelse, hvorfor jeg gerne vil give dig muligheden for at få dit eget unikke maleri på bestilling.

Jeg laver ikke kun malerier på bestilling, men også collage art på bestilling og akvarel tegninger på bestilling. Derudover hjælper jeg dig også gerne med større malerier på vægge i hjemmet.

Tidligere bestillinger

Herunder kan du se et udvalg af tidligere bestillinger jeg har lavet til private, der ønskede sig et unikt maleri i hjemmet. Jeg laver både efterligninger af ting du holder af, lader mig inspirere af kunstværker du godt kan lide eller laver helt abstrakte malerier i farver du foretrækker.

Få lavet et personligt maleri

Hvis du virkelig ønsker et personligt maleri der tager udgangspunkt i en historie, indretningen i dit hjem eller haven i din mormor og morfars sommerhus, så finder vi også ud af dette.

Tag kontakt til mig, send gerne hele din historie med og vedhæft billeder du ønsker maleriet skal være inspireret af, så du kan få lavet et personligt maleri til dit hjem.

Priser på personlige malerier

Prisen på et personligt maleri på bestilling afhænger af størrelsen du ønsker det i. Bestiller du et gruppe-maleri med 2 malerier, 3 malerier el. flere er der en samlet besparelse pr. maleri på bestillingen, men det afhænger også af størrelse på de lærreder/det papir du ønsker at få malet på.

Hvad koster det er få lavet et maleri?

Det koster fra 1.000 kr. ekskl. materialer. Små malerier på lærred og papir der er A4 størrelse eller mindre koster fra 500 kr.

Kontakt mig via formularen herunder el. skriv til aca@atelier16.dk for at høre nærmere. Skrive gerne den ønsket størrelse på maleriet, samt en beskrivelse af hvad du vil have malet.

    Leveringstid på malerier på bestilling

    Naturligvis er der længere leveringstid på malerier på bestilling end mine færdige malerier og collager. Du må forvente en leveringstid på mellem 4-8 uger.

    Item added to cart.
    0 items - kr.0,00